zaterdag 10 juli 2010

We zijn weer thuis!

Vraag niet hoe. Vraag ook niet wat, wanneer of waar, maar we zijn weer thuis!
Vorige week vrijdag zijn we weer in dit huis gaan wonen. Het lijkt meer op kamperen....

Nu vinden we kamperen heel leuk, dus je hoort me niet (al te hard) klagen. Maar om een voorbeeld te geven; we hebben nog geen koelkast....en dat met deze hitte! De AH is onze koelkast, we halen dagelijks boodschappen. Maar we willen nu eenmaal die ene, absoluut geweldige, gele smeg koelkast en die moet nog geleverd worden....

Verder doet de inductie kookplaat het nog niet. Gekocht via internet, een showroommodel. Eigen schuld dikke bult denk ik een beetje. Hadden we maar niet zo zunig moeten zijn en een koopje willen scoren. Gelukkig zit er twee jaar garantie op, dus er komt een monteur langs. Maar de magnetron maaltijden raak je snel zat.

Wat dan weer wel werkt is onze IKEA keuken, die we helemaal zelf in elkaar hebben gezet. Steeds opnieuw kleine uitvindingen doen over een schroefje naar voren of een glijstang andersom geeft een soort voldoening. Maar het keukenblad voor 200 piek in plaats van 2000 piek scheelt een hoop in het budget. En dat geeft ook een soort voldoening.

Zie hier de nieuwe keuken. Hij is niet echt blauw, dat is de beschermende folie die er nog vanaf moet.De houtkleur blijft ook al niet, inmiddels staat hij in de witte grondverf. Wat heb je dan eigenlijk aan deze foto? Geen idee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten