zaterdag 10 april 2010

Kaal Kaler Kaalst


Tja, als je dan toch weet dat je gaat verbouwen maakt het ook niet meer uit. Dan kun je net zo goed meteen beginnen. En zo zitten we in een huis dat steeds verder wordt ontmanteld. Wat plinten, wat behang, het kastje van de koffiekopjes, ach laten we ook de piano maar verkopen... Ons huis moet in gedachten steeds leger en kaler.

Ik ben benieuwd of de kinderen het zo nog wel gezellig vinden. een huis dat steeds verder wordt leeggeruimd en waaruit steeds spullen verdwijnen die onderhands worden verkocht door een geldbeluste moeder.

Zo verkocht ik ook hun giraffenhoofd. (zie foto). Jan Wouter vond het niet kunnen, het gebeurde ook nog eens tijdens hun slaap. Hoe fout kun je zijn als moeder. Maar tot nu toe heb ik ze er nog niet over gehoord, ze lijken het niet te missen.

De ruit van de woonkamer en de deuren staan nu ook op marktplaats. Als er een koper komt moeten ze er aan geloven en slapen we voortaan niet meer in een afgesloten ruimte, maar feitelijk in de woonkamer. We zullen zien of we het zelf dan ook nog gezellig vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten