vrijdag 16 april 2010

Wat gaan we nou eigenlijk doen?

Voor diegenen die de afgelopen tijd niet door ons de oren van het hoofd zijn gekletst over wat er nou precies verbouwd gaat worden ga ik hier proberen een overzicht te geven.

Om te beginnen wordt het binnenkomen een geheel andere beleving. (citaat Jan de Boefrie)(woordspeling, ik weet heus wel dat het Bouvrie is) Als je nu bij ons binnenkomt sta je in een heel klein en krap halletje vol met kinderschoenen, een tafeltje, tassen. De muur waar je tegenaan loopt wordt voor een slordige 3000 euro aan staalconstructie afgebroken waardoor je eigenlijk meteen in de huiskamer binnenstapt.

De huiskamer is tot nu toe opgedeeld in twee delen met een muurtje. In het muurtje zit een raam om het daglicht door te laten. Overbodig muurtje en het daglicht stroomt veel vrijer zonder raam. Dus weg met die muur, weg met die lelijke deur.


De onderburen vonden het niet gezellig als de jongens gezellig aan het spelen waren. Het gebonk en geren klonk hun als olifanten in de oren. Om dit in de toekomst te voorkomen en ons weer een prettig gevoel te geven in ons eigen huis wordt de hele vloer geisoleerd.

En als dan toch de vloer open ligt, gooi dan maar alle electriciteit om en ook de afvoeren en verplaats dan de keuken naar het midden van de grote ruimte. Wat nu de keuken is wordt dan een slaapkamer voor de jongens.

En als laatste, bent u er nog?, krijgt de badkamer een tweede toegangsdeur zodat je niet door de slaapkamer van de jongens naar de w.c. hoeft te gaan.

Einde, The End, en ze leefden nog lang en gelukkig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten