zaterdag 26 juni 2010

Laatste loden

Of zoals ik laatst iemand zag schrijven 'de laatste lootjes'...

Tijd voor 'de man aan het roer' om eens te bloggen.

Zaterdagochtend, we maken samen de balans op van de afgelopen weken. De vloer zit erin, alles is geverfd en de water- en electriciteitverbindingen zijn aangelegd. Je weet nu gewoonweg niet meer hoe het er 3 maanden geleden uit zag. Wat went dat snel.

Hoewel de totale verbouwingsperiode gedetailleerd gepland was, zien we met nog 1 week voor de overhuisdatum (vrijdag 2 juli) te gaan, dat er nog het nodige moet gebeuren. De shortlist bestaat uit: plinten verven, verhuisdozen uitpakken, kasten en bedden in elkaar sleutelen en plaatsen, deuren inkorten, keukenwerkblad maken en gootsteenopening inzagen, electriciteit, water en afwatering aansluiten, En, hoe tricky, in de juiste volgorde. Lekker puzzelen vandaag en morgen dus.

Inmiddels zijn we grote fan van markplaats.nl geworden: vandaag reizen we af richting Almelo voor wat wordt genoemd: de meest stille vaatwasser die er is. En bij de onderbuurman van de snackbar moeten we de geleverde afzuiginstallatie ophalen.

Na 2 juli zullen we ook moeten gaan werken aan alle zaken die op de longlist staan. We zijn blij dat we dit hebben opgeschreven want het zijn veelal verbeteringen die er nooit meer van komen. Wat te denken van die oude lelijke deuren waar we 10 jaar naar hebben gekeken!

Hoe dan ook: de laatste loodjes wegen zwaar, maar het resultaat is ernaar!

Alle mensen die hebben bijgedragen aan dit resultaat willen we heel hartelijk bedanken want dit was zonder jullie fysieke maar ook moral support niet zo vloeiend verlopen.

En Nien, jij bent weer fantastisch!! Dikke kus

1 opmerking:

  1. nog ff doorzetten en dan genieten van jullie nieuwe huis sterkte met de laatste LOOTJES en als je nog schouders nodig hebt om de laatste LOOTJES te tillen weet je me te vinden
    groeten Taco

    BeantwoordenVerwijderen