zondag 6 juni 2010

Nog een week (en dan nog drie)

Nog een week voor de aannemer. Geplande opleveringsdatum is vrijdag 11 juni....dat wordt nog een klein beetje spannend. We maken een lijst van grote en kleine dingen die nog moeten gebeuren en die lijst is toch niet op een hand te tellen.
Met stip op 1: de Afvoer. Gelukkig hebben de nieuwe onderburen gewikt en gewogen en geslikt en gespogen: het mag. Wat een opluchting! Maandag gaan ze de afvoer maken volgens het nieuwe traject. Nu de afvoer anders gaat lopen kan de badkamer ook weer dichtgemaakt worden.
Daarna nog op 2: elektriciteit. Drie spotjes in de hal, een buiten-stopcontact op het balkon voor blije kerstverlichting en vieze frituurpan, en ook niet mis een hele nieuwe meterkast.
Op 3 nog wat kleinigheidjes in de afrondende fase; wat deuren, welke vorm krijgen de stopcontacten, eventueel nog een thermostaatkraan in de douche.
Genoeg te doen.

Gelukkig zal de totale planning niet echt uitlopen omdat het stukwerk helemaal af is. Dat kan nog een week drogen, eventueel met een warmte kanon, en dan kunnen we volgende week beginnen met schilderen. Voor de kamer van de jongens heb ik een kleur uitgezocht die "rucola" heet. Groen dus. Nu eens kijken of ze ook rucola gaan ETEN.

Maar goed, bottom line van dit stuk. De aannemer krijgt nog een week, dan wij een week schilderen, dan een week de vloer erin en dan nog een paar losse terug-verhuis dagen....vrijdag 2 juli zitten we weer in de Wethouder Frankeweg. We geloven nog steeds dat we de planning gaan halen.

1 opmerking: