maandag 28 juni 2010

Na "toegankelijk" en "zorgvuldig" hebben we nu "moedeloos"





Zaterdagochtend vroeg ruzie gemaakt met de vloeren man. We hadden een dringend verschil van mening over de gemaakte afspraken. Niet dat het heeeeeel erg veel impact heeft, het gaat namelijk over de vloer onder de keuken. Maar toch, voor de gevoelsbeleving van de vrouw die deze hele verbouwing in gang geschopt heeft vanwege geluidsisolatie is dat stukje vloer net zo belangrijk als alle andere stukjes vloer.
Vond de vloerenman onzin. Nog nooit van gehoord. Nog nooit zo gedaan. En nog nooit zo gezien. "jammer dat het zo moet aflopen" was zijn commentaar toen hij de deur achter zich dichttrok.

Vanochtend werd de spanning regelrechte stress toen ik de verhuizer belde. We stonden voor vandaag op de rol rond 14 uur. Ik had dus de middag vrij genomen. Maar omdat de wasmachine op het andere adres opgehaald en verhuisd zou worden belde ik even voor de zekerheid even over hoe laat ik waar moest zijn. Was het de bedoeling dat ik om 10 uur al thuis was voor de verhuizing!

Ik snap heel goed waarom, ik wil zelf ook voetbal kijken, maar het was maar goed dat ik al om 07.00 uur op mijn werk was, anders had ik mijn bureau aan kunnen tikken en weer omdraaien.

Maar goed, ze zijn weg, in twee uurtjes was het weer gepiept. En nu.....word ik een beetje moedeloos als ik om me heen kijk. Wat hebben wij veel troep!

1 opmerking:

  1. je moet vaker ver huizen en dan bij elke verhuizing flink uit mesten dan heb je steeds minder troep haha sterkte er mee
    Taco

    BeantwoordenVerwijderen